PelletsKaminer

Pelletskamin – värmer en hel villa

Våra pelletskaminer täcker större delen av en normalstor villas värmebehov och kan vara en primär värmekälla för ditt boende eller komplettera din nuvarande uppvärmning.

Kaminen är termostatreglerad vilket innebär att de tänder sig själva när temperaturen sjunker och sprider värmen i huset med en inbyggd, tystgående fläkt. När du kommer hem på kvällen brinner det redan i kaminen och det är varmt och skönt. Bättre kan det inte bli.

Samtliga KMPs pelletskaminer kan anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.


Art nr: 11

KMP Mysinge

KMP Mysinge är svensktillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. KMP Mysinge kan få en mer personlig prägel genom att välja till någon av de naturstenar som finns i sortimentet. I ett normalhus ersätter kaminen upp till 80 procent av tidigare uppvärmning. KMP Mysinge väger knappt 140 kg, vilket innebär att du inte behöver förstärka bjälklagen.

KMP Mysinge kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.
Mer information


 

Art nr: 13

 


 

KMP Ekerum

Skandinavisk form möter eldens sken. KMP Ekerum är stilren, avskalad och modern. Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem. Våra kaminer i KMP-familjen kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus. Kaminen är ett perfekt komplement för dig som har direktverkande el och inte vill investera i ett vattenburet system. Kaminen är konstruerad så att det är enkelt att ansluta den till en gammal eller ny skorsten. KMP Ekerum kan även installeras utan skorsten med Kmp Drag.
Mer informationArt nr: 14

KMP Lilla Frö

Vårt nytillskott Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförråd, som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad som våra övriga kaminer.
Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Sidor och topp är lackerade I mattsvart eller vit och fronten är utförd av gjutjärn som kan väljas i grått eller svart.
Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor.

KMP MLilla Frö kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.
Mer information